Asano na rate: Evo pod kojim uslovima je fudbaler Arsenala prešao u Partizan!

Autor:

Sport

02.08.2019

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik FK Partizan Milorad Vučelić nije krio oduševljenje povodom dolaska novog fudbalera u redove crno-belih, Takuma Asana. On je otkrio pod kojim uslovima je bivši fudbaler Arsenala stigao u Humsku, ali i najavio još pojačanja do kraja prelaznog roka.

RepublikaFoto: Starsport
Milorad Vučelić

Vučelić se posebno zahvalio treneru i generalnom direktoru.

– U minulom periodu vođeni su dugotrajni razgovori, u njima su učestvovali, pre svega, Savo Milošević i Miloš Vazura. Nije bilo nimalo lako, nikom ne možemo da kažemo, ovde je vreća novca. Odajem priznanje treneru i generalnom direktoru za realizaciju transfera- rekao je Vučelić za "Sportski žurnal".

Potom se osvrnuo na dolazak novog fudbalera.

– Asano je sjajan igrač, doneće mnogo Partizanu. U petak, posle pregleda, potpisaće trogodišnji ugovor, kazao je predsednik crno-belih- rekao je Vučelić.

Vučelić je progovorio i o finansijskim detaljima.

– Transfer je vredan milion evra, prva rata – u septembru, samo 100.000 hiljada. Napravili smo dogovor sa Arsenalom da plaćamo parcijalno, po rokovima- rekao  je čelnik "parnog valjka".

Vučelić je objasnio zbog čega je to dodatno dobro.

– Ostaje prostor za još neka pojačanja. Asano je pravo, trebalo bi da pravi razliku- zaključio je predsednik kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading