Partizan bez navijača na Mačvu!

Autor:

Sport

01.08.2019

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Možda je neko zaboravio u periodu između dve sezone, ali Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije nije. Partizan će u nedelju morati da dočeka Mačvu (20.00) pred praznim tribinama, zbog kazne koju je dobio na kraju prethodne sezone.

RepublikaFoto: ST/Nebojša Mandić
Grobari

Tada su crno-beli dobili meč suspenzije stadiona zbog incidenata, odnosno uvredljivih pesama koje su njihovi navijači pevali na gostovanju u Novom Sadu, na utakmici sa Vojvodinom.

Trebalo da duel poslednjeg kola Partizan odigra pred praznim tribinama, ali je kazna odložena za početak naredne sezone.

RepublikaFoto: starsport
Saša Ilić sa sinom

Razlog je što se na završnoj utakmici prošle sezone u Humskoj 1 od dresa Partizana opraštao legendarni as Saša Ilić, pa su disciplinci izašli u susret crno-belima i prolongirali kaznu za naredni meč.

Taj naredni duel pada u nedelju, premijerni je za Parni valjak pred svojim navijačima u novoj sezoni Superlige, ali "grobari" neće moći na tribine...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading