Mesi dobio selektora!

Autor:

Sport

01.08.2019

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobila je Argentina novog „punopravnog“ selektora. Lionelu Skaloniju je skinuto zvanje „vršioca dužnosti“ i od danas, pa sve do kraja kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru, biće na klupi Gaučosa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lionel Skaloni

Skaloni je na mesto privremenog selektora Argentine došao po završetku Mundijala u Rusiji, umesto smenjenog Horhea Sampaolija. Ideja je bila da na neko vreme predvodi Albiseleste, a na kraju je dobio poverenje da tu i ostane.

- Izvršni komitet Fudbalskog saveza Argentine je odlučio da Skaloni nastavi posao selektora državnog tima tokom kvalifikacija koje će početi sledeće godine - stoji u kratkom saopštenju FS Argentine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luis Skaloni

Novi selektor je predvodio Gaučose na nedavnom Kupu Amerike, u kojem je Argentina eliminisana u polufinalu od Brazila (2:0).

Iako je stigla među četiri najbolje reprezentacije na kontinentu, Argentina nije oduševila igrom, Skaloni je lutao sa formacijama i izborom igrača, ali je na kraju procenjeno da je on najbolje od mogućih rešenja za klupu državnog tima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading