Lazović odjavio Zvezdu - Ništa od povratka na "Marakanu"

Autor:

Sport

01.08.2019

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši kapiten Crvene zevzde Darko Lazović definitivno neće pojačati redove srpskog šampiona

RepublikaFoto: Starsport
Darko Lazović

Odjeknula je kao grom iz vedra neba informacija da je Zvezda kontaktirala Darka Lazovića. Ali, na povratak nekadašnjeg kapitena navijači će morati da sačekaju.

- Prvo bih čestitao ekipi na prolazu u 3. kolo kvalifikacija i poželeo joj da se ponovo plasira u Ligu šampiona, jer joj je tamo i mesto. Nisam hteo da se oglašavam dok ne prođe utakmica sa Helsinkijem, ali sada mogu da kažem da nije postojala opcija povratka u Zvezdu ovog leta, jer je moja odluka odavno bila da nastavim karijeru u Italiji - rekao je za Mondo Lazović.

Lazović nakon odlične minule sezone u Đenovi ima nekoliko ponuda, pominjao se Lacio i Atalanta.

- Imam nekoliko ponuda i mislim da ću za nekoliko dana imati novi klub. Interesovanje sa 'Marakane' je bilo, ali sam odmah pošteno rekao da razmišljam samo o Italiji i da trenutno nije vreme za povratak. Žao mi je što se ta vest pojavila u medijima, pa će sada neko pomisliti da se igramo, ali nije tako jer sam odmah rekao da povratak u Srbiju nije opcija - poručio je  Lazović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading