Borjan preboleo povredu: Hteo sam da smirim ekipu, ovo treba da nam bude opomena!

Autor:

Sport

31.07.2019

19:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisu zadovoljni crveno-beli posle poraza u Helsinkiju... Ono zbog čega su dodatno strepeli u taboru Zvezde je nezgodan start nad Borjanom koji je uspeo da nastavi meč, ali nema razloga za paniku, čuvar mreže je to potvrdio posle utakmice i rekao kako je želeo da smiri ekipu i kako meč protiv Helsinkija treba da im posluži kao lekcija.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Borjan

- Najbitnije je da smo prošli. Imamo vremena da se oporavimo i pripremimo za Kopenhagen. Nije lepo kada se izgubi, ali važno je da smo prošli. Moglo je i bez tih primljenih golova, ali dobro... Čeka nas sad jedna vrlo jaka ekipa, mislim da će igrati u formaciji 442, ali ne treba mi njima da se prilagođavamo nego protivnici nama- rekao je Borjan.

"Delijama" je stalo srce kada je fudbaler Helsinkija naleteo na Borjana, ali sve je u redu sa Zvezdinim golmanom.

- Nije strašno, nije to bio jak udarac nego sam hteo da smirim malo ekipu, da se saigrači odmore. Ovaj poraz treba da nam bude lekcija da se dobro pripremimo za Kopenhagen i da protiv njih obezbedimo Ligu Evrope... Treba da se trgnemo i dobro koncentrišemo za dalje, ovo je odlična opomena za sve nas- rekao je Borjan.


Sada igrači znaju kako ne treba u utorak protiv Danaca.

- Ako uđemo u utakmicu u utorak kao što smo protiv Helsinkija u Beogradu, onda nema problema -poručio je Borjan.

Strelac važnog gola za Crvenu zvezdu, posle lepe asistencije Marina, Dušan Jovančić takođe nije bio zadovoljan prikazanim.


- Nismo zadovoljni, pogotovo što smo primili dva gola, a to nije karakteristično za nas. Idemo dalje, imamo vremena da ispravimo greške do Kopenhagena i verujem da hoćemo- zaključio je vezni fudbaler Zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading