MURINJO SVE OBJASNIO: Matić je najbolji fudbaler koga sam ikada trenirao

Autor:

Sport

10.09.2017

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo izjavio je da je Nemanja Matić najbolji fudbaler koga je ikada trenirao.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Murinjo veruje u Matića

Matić i Murinjo su sarađivali u Čelsi, a Portugalac je u letnjem prelaznom roku odlučio da angažuje srpskog reprezentativca za 45 miliona evra. 

Srbin je oduševio navijače Junajteda kao i sve fudbalske stručnjake na Ostrvu pošto je briljirao na startu sezone.

 - Matić je najbolji fudbaler koga sam ikada trenirao. Ne mogu da kažem da sam imao boljeg od njega u karijeri - rekao je Murinjo, a onda se prisetio jednog detalja iz vremena dok je trenirao Čelsi.

- On i ja imamo nešto što ćemo zauvek pamtiti. Bila je to utakmica u kome je on najpre bio rezerva. Onda sam ga uveo u igru u drugom poluvremenu, a izvukao sam ga sa terena u 70, možda 75. minutu. Novine su htele priču, štampa je tražila krv. Moju, njegovu, ili obe... Nemanja je bio vrlo tužan. Bio sam i ja tužan, jer takve stvari nisu lepe, a ja sam za njima posegao samo dvaput u karijeri. Međutim, sutradan je Matić došao kod mene i rekao: 'Nisam srećan, ali to je moja krivica. Nisam srećan zbog onoga što ste mi uradili, ali sam sam kriv. Kriv sam, zbog načina na koji sam igrao, i potpuno razumem izmenu. Idemo dalje - otkrio je portugalski stručnjak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading