Milojević jasan pred revanš: Moramo da zaboravimo Beograd, imamo taj problem sa Marinom...

Autor:

Sport

30.07.2019

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa kapitalom od 2:0 iz prvog meča, izabranici trenera Vladana Milojevića sigurno nisu otišli u Finsku da bi samo branili rezultat. Strateg crveno-belih smatra da bi gol u ranoj fazi bio zlata vredan i kako meč iz Beograda mora biti arhiviran da bi se u revanšu ostvario željeni rezultat. Milojević je otkrio i kakva je situacija sa Marinom.

RepublikaFoto: Dražen Ostojić
Konferencija u Helsinkiju

- Došli smo da odigramo ne razmišljajući o prvoj utakmici. Tako smo se pripremili, tako ćemo i da razmišljamo. Helsinki je šampion svoje zemlje, imaju talenat, znaju šta hoće. Neće nam biti lako. Nismo se za njih pripremali ništa posebno nego za druge mečeve. Potisnuli smo rezultat iz prvog meča i igraćemo kao da je sutrašnji meč jedini- rekao je Milojević.

Jasno je da Helsinki neće podići belu zastavicu, Milojević očekuje ofanzivniju igru protivnika.

- Helsinki iz Beograda nije najbolje njihovo izdanje. Pred svojom publikom će sigurno biti bolji, očekujemo ispunjen stadion do poslednjeg mesta. Od 1. do 90. minuta daju svoj maksimum, sigurno će biti drugačiji nego u prvom meču. Dva protivnika su sutra na terenu, pitaće se ekipa koja se nametne na terenu. Pogubno bi bilo da razmišljamo o 2:0 koje smo doneli ovde u Helsinki- rekao strateg Zvezde.

Velika briga muči trenera Crvene zvezde pred revanš.

- Imao je Marin mali problem, za sada sve kako treba, ali videćemo do sutra. Imamo trening danas pa ćemo da vidimo- rekao je Milojević.

RepublikaFoto: Dražen Ostojić
Trening fudbalera Zvezde u Helsinkiju

Na konstataciju da je Zvezda samo jednom u istoriji izgubila 2:0 i to protiv Kelna, Miloje ne odstupa od svog stava.

- Bilo bi pogubno da se opuste igrači moji. Objasnio sam im da moraju da zaborave prvi meč i da gledaju ovde samo kao da je jedan meč- rekao je Miloje.

Odjeknula je vest da Darko Lazović mogao ponovo da zaduži crveno-belu opremu, ali Miloje nije želeo o tome.

- Ne bih sada o tome, Zvezda ima dobar fond igrača i razmišljamo samo o sutrašnjem meču. Izaći ćemo danas da se prilagodimo terenu i mislim da ćemo se brzo prilagoditi iako nije isto igrati na sintetickoj podlozi kao na pravoj prirodnoj- zaključio je Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading