U Partizanu svesni da su favoriti - Tošić jasan da jedan detalj rešava pitanje prolaska dalje!

Autor:

Sport

30.07.2019

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Partizana Zoran Tošić rekao je da je ubeđen da će njegova ekipa u četvrtak slaviti protiv Konahs Kija, da će odigrati bolje nego u prvom meču i plasirati se u naredno kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

RepublikaFoto: Starsport
Savo Milošević i Zoran Tošić

- Rezultat jeste bio samo 1:0, iako smo imali još nekoliko dobrih prilika da taj rezultat bude ubedljiviji. Bez obzira na to, ja sam uveren i ubeđen da smo veliki favoriti i da ćemo pobediti. Nemam nikakvu sumnju i dilemu da ćemo biti mnogo bolji nego u Velsu - rekao je Tošić.

Fudbaleri Partizana nakon pobede od 1:0 u gostima, u četvrtak dočekuju velški Konahs Ki u revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope. 

- Dokle god je rezultat aktivan, oni će se boriti i pokušavati nešto da naprave. Ali, mislim da se za sve mi pitamo i da sve zavisi od nas - rekao je Tošić.

Trener Partizana Savo Milošević je nakon prvog meča zamerio svojim igračima slabu realizaciju.


- Ja bih, a mislim da bi i on prihvatio da svaku utakmicu pobedimo, a da ne primimo gol. Sigurno da je uvek lepše kada se pobedi 2:0 ili 3:0, kada se iskoriste šanse. Na tome treba da radimo kako ne bismo došli u problem. Iz tog razloga on govori da je bitno da se sve šanse iskoriste, kada imaš dobru prednost lakše je da igraš i da privedeš utakmicu kraju - rekao je Tošić. 
RepublikaFoto: FK Partizan
Zoran Tošić u duelu sa defanzivcem Konahsa

On je istakao da će u predstojećoj utakmici biti važno i rano postići gol.

- Onda smo i mi i publika mirniji i staloženiji, možemo da igramo kako umemo. Kada se postigne gol na vreme uvuče se nervoza i ne možemo da damo maksimum. Bitan je rani gol - zaključio je jedan od najiskusnijih u redovima crno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading