Superliga prihvatila molbu, Zvezda ne igra za vikend!

Autor:

Sport

30.07.2019

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor Superlige Srbije prihvatio je molbu Crvene zvezde da utakmica trećeg kola domaćeg takmičenja između Voždovca i Crvene zvezde bude odložena.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Zbog gustog rasporeda prouzrokovanog paralelnim borbama na domaćoj i internacionalnoj pozornici Crvena zvezda je na adresu Superlige Srbije poslala molbu da gostovanje Voždovcu zakazano za subotu 3. avgust od 20 časova bude odloženo.

 

Sa Terazija je stigao potvrdan odgovor uz želju da izabranici Vladana Milojevića ostvare što bolji rezultat u UEFA takmičenju i napomenu da će termin odigravanja susreta biti naknadno određen u zavisnosti od internacionalnih obaveza Crvene zvezde.

Utakmica protiv gradskog rivala trebalo je da se odigra u subotu u Zaplanjskoj ulici, a crveno-beli naredne izazove u prvenstvu dočekuju sa stopostotnim učinkom odnosno dve pobede u dva kola. Poraze rezultatom 2:0 u prethodne dve nedelje pretrpeli su Javor i Radnički.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading