(VIDEO) Kakvu ribu je upecao Kavani: I to u Aziji!

Autor:

Sport

29.07.2019

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako ste kliknuli nadajući se da je u pitanju neka sočna priča, gde ćete videti zgodnu cicu iz Azije gde se fudbaleri PSŽ-a spremaju za početak sezone, pogrešili ste. Urugvajac se zaista oprobao u pecanju, i po snimku, fudbal mu ide mnogo bolje.

RepublikaFoto: Starsport
Edison Kavani

Pari sen Žermen se nalazi na turneji po Kini. Posle Makaa, gde su "sveci" odigrali 1:1 sa Interom i izgubili na penale, u sredu ih čeka utakmica u Sudžou protiv Sindeja.

Edinson Kavani iskoristio je malo slobodnog vremena da obiđe jedan od nadaleko čuvenih devet vrtova Sudžoua. Inače, ovi vrtovi su uvršetni na UNESCO-v spisak svetske baštine kulture.  

Urugvajac se relaksirao pecajući, a njegov ulov je zaista "impozantan". Činjenica je da je bolje prolazio na drugim mestima u ribolovu, gde je kapitalne primerke ovekovačio video snimcima, s kojima se pohvalio kineskom kolegi.


Kavani je inače veliki ljubitelj prirode...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading