Juve izradio Južnokorejce: 300evra karta da bi videli Ronalda na delu, a on...

Autor:

Sport

29.07.2019

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juventus je odradio pripreme u Južnoj Koreji, a poslednju prijateljsku utakmicu odigrao je protiv ekipe sastavljene od najboljih igrača korejske lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo

Utakmica je završila 3:3, ali 60.000 navijača na stadionu kraju bilo razočarano. Došli su da vide Kristijana Ronalda, koji je sve vreme proveo na klupi, pa bi "stara dama" zbog toga mogla da snosi posledice. 

Naravno da su bili razočarani, posebno što je ulaznica za utakmicu prosečno iznosila 300 evra. Mauricio Sati kaže da je Ronaldo bio povređen. 

Celi stadion skandirao je Ronaldovo ime u drugom poluvremenu u nadi kako će ipak videti na terenu jednog od najboljih fudbalera u istoriji. Kompanija koja je organizovala utakmicu i tvrdi da je imala dogovor s Juventusom da će Ronaldo zaigrati.

- Kada smo videli da Ronaldo nije ušao u igru početkom drugog poluvremena, tražili smo od Juventusa da ispoštuje dogovor. Rekli su nam da su i igrač i trener svesni klauzule u ugovoru, ali da Kristijano ne može da igra  zbog problema s povredom - poručili su organizatori i najavili da će tužiti Juventus zbog kršenja dogovora i tražiti odštetu

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading