Zvezdini veterani uveličali seosku slavu!

Autor:

Sport

29.07.2019

11:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom seoske slave Svetog arhanđela Gavrila, kome je posvećen i novosagrađeni manastir u Popovom Polju, kod Brčkog, na stadionu lokalnog fudbalskog kluba odmerili su snage veterani Mladosti i njihovi gosti iz Crvene zvezde. Beogradski klub su predvodile vedete Stanislav Karasi, Miloš Šestić, Zdravko Borovnica i Miloš Bursać.

RepublikaFoto: Promo foto
Veterani Mladosti i Crvene zvezde

Pre utakmice, koja nije imala takmičarski karakter i u kojoj su domaćini bili bolji od kolega iz Beograda, ekspediciju Crvene zvezde na ručku je ugostio, na svom imanju, Milorad Mihajlović, otac svetske odbojkaške zvezde Brankice Mihajlović.

Prota Neđo Zarić, u ulozi domaćina, izrazio je zadovoljstvo što su veterani fudbalskog velikana došli u maleno Popovo Polje.

- Radost slavlja sela uveličali ste nam svojim dolaskom, osećajte se kao kod svojih kuća - rekao je prota Zarić, koji je na utakmici nosio kapitensku traku u ekipi domaćina.

RepublikaFoto: Promo foto
Miloš Šestić, Zlatko Došljak i Stanislav Karasi

Ispred Udruženja navijača Crvene zvezde iz Brčkog, sekretar Pero Rikanović uručio je skromni poklon veteranima voljenog kluba.

Posle utakmice, gosti iz Beograda, zajedno sa domaćinima, ali i mnogobrojnim stanovnicima Popovog Polja i okolnih sela, prisustvovali su bogosluženju u novosagrađenom hramu, ali i narodnom veselju koje je upriličeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading