Jovičić ide u Rim!

Autor:

Sport

29.07.2019

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branko Jovičić je doživeo tešku povredu u meču protiv Helsinkija. Njemu su pukli ligamneti kolena zbog čega ga očekuje duga pauza.

RepublikaFoto: Starsport
Branko Jovičić

Potencijali reprezentativac Srbije već danas putuje u Rim, gde će biti podvrgnut hiruškoj intervenciji na jednoj od najpoznatijih klinka za tu vrstu povreda.

Populernog Bakulu trebalo bi da operiše Pier Paolo Marijani, možda i najbolji evropski hirurg kada su u pitanju operacije kolena. Reč je o stručnjaku sa kojim su sarađivali brojni srpski igrači. Upravo je Marijani operisao aktuelnog reprezentativca Srbije Darka Lazovića posle povrede u jednom od večitih derbija. Takođe, izvršio je hiruški zahvat na kolenu bivšeg veziste Partizana Nebojše Kosovića.

Jovičić bi posle operacije i period oporavka trebalo da uradi u istoj ustanovi. Njegov povratak na teren očekuje se na startu prolećnog dela sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading