MATIĆ: Bilo je bolno, nisam bio srećan

Autor:

Sport

28.07.2019

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Matić poneo je traku Mančester junajted! Srbin je doživeo veliku čast da bude kapiten "crvenih đavola", ali je i otkrio koliko je za njegao sezona bila bolna.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nemanja Matić

- Bilo mi je zadovoljstvo što sam nosio traku protiv Intera. Nema mnogo igrača koji su nosili traku. Što se tiče budućnosti, ko zna. Menadžer mora doneti odluku o kapitenu. Šta god da odluči, mi ćemo biti srećni. Uloga kapitena jeste važna, ali mi moramo da igramo kao tim, jedna za drugog, to je najvažnije - jasan je Matić koji je priznao da je prethodna sezona bila ispod očekivane - rekao je Matić Englezima.

On je dodao da je prošle sezone bilo baš teško.

- Prošla sezona je bila bolna. Svaki put kada bih dolazio kući, gledao bih se u ogledalo i pitao šta sam mogao bolje da uradim. Naravno da nisam bio srećan. Neke utakmice sam dobro igrao, neke ne. To je fudbal. Ne možeš uvek biti na visokom nivou, ali sam siguran da će ove sezone biti bolje.

Matić je dodao da se dobro oseća.

- Posle dve ili tri godine, napokon sam počeo predsezonu sa timom. Fizički se dobro osećam, tako da se nadam da ću pružiti partije koje se od mene očekuju. Jedan sam od najiskusnijih u timu i probaću da vodim te momke. Ovde sam da pomognem - zaključio je Srbin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading