Krkić i Zvezda: Ponovo spekulacije?

Autor:

Sport

28.07.2019

07:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji fudbaler Barselone Bojan Krkić raskinuo je ugovor sa ekipom Stouka pa je tako postao slobodan u izboru nove sredine. Nekadašnja velika želja Crvene zvezde mogla bi ovog leta da konačno obuče crveno-beli dres. Podsećamo da je i prošle godine bilo reči da bi nesuđeni reprezentativac Srbije mogao da obuče dres ekipe iz Ljutice Bogdana...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bojan Krkić

"Kuriru" je iz Crvene zvezde potvrđeno da imaju na svom radaru bivšeg igrača Barselone i reprezentacije Španije, ali da u ovom trenutku transfer jednostavno nije aktuelan. Vrednost Bojana Krkića trenutno na tržištu iznosi 1.500.000 evra i neće ići preko toga. Karijera mu je u padu. Poslednju sezonu igrao je u Čempionšipu, a pre toga na pozajmicama u Majncu i Alavesu.

- Bojan Krkić je uvek zanimljiv za Crvenu zvezdu. Pratimo ga, kao i dosta igrača koji su kvalitetni, a slobodni - rečeno je "Kuriru" iz Ljutice Bogdana.

Slična situacija kao sa Bojanom Krkićem bila je i sa Markom Marinom. Na kraju, Crvena zvezda je prošlog leta uspela da uradi nemoguće, da u Beograd dovede fudbalera sa ozbiljnom reputacijom. Taj potez se pokazao ispravan na obostrano zadovoljstvo. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading