MILOJEVIĆ OBEĆAVA: Spremićemo se dobro i za BATE!

Autor:

Sport

09.09.2017

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je zadovoljan pobedom nad Javorom u 8. kolu Superlige Srbije, ali je dodao da njegov tim ima prostora za napredak.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Milojević zadovoljan igrom u Ivanjici

Crvena zvezda je bez većih problema nadigrala Javor u Ivanjici 2:0 golovima Rikardinja i Donalda.

- Mi smo bili ti koji su se pitali na utakmici. Sve je išlo kako treba po nas, uz dva lepa gola. Drago mi je zbog Rikardinja jer se polako vraća. Potreban nam je svaki igrač. Ima elemenata koje treba da popravimo. Bitno je da smo zabeležili tri boda u prelepom ambijentu. Ovo je bila dobra i kvalitetna utakmica sa naše strane. Momci su odradili sve što smo se dogovorili, igrali su dosta disciplinovano. Pojedinim delovima utakmice sam i više nego zadovoljan, a nešto ćemo morati i da popravimo. Ono što je najbitnije je da smo zabeležili tri nova boda, ovde je uvek lepo igrati - rekao je Milojević i dodao:

- Igrači pokazuju karakter. Stalno ih posmatram, zanima me njihov mentalni sklop, da li razmišljaju i mogu da kažem da sam kao trener zadovoljan njihovim pristupom.

Crvena zvezda će u četvrtak na svom terenu dočekati BATE Borisov u 1. kolu Lige Evropa.

 - BATE je sada najvažnija utakmica. Nikad nisam ništa obećavao niti ću. Bitno je da nas navijači podrže u što većem broju, a mi ćemo dati sve od sebe. Spremićemo se dobro i za BATE. Imaće sada dan odmora, a potom ćemo se spremiti za BATE - rekao je Milojević.

Trener Javora Srđan Vasiljević rekao je da njegov klub treba da traži bodove protiv nekog drugog tima.

- Dva evro-gola su rešila utakmicu. Teško je igrati protiv kvalitetne ekipe kakva je Zvezda i nemam šta da zamerim svojim fudbalerima - rekao je Vasiljević.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading