Bivši igrač Zvezde ima SRČANE PROBELEME: Hitno prebačen u Beograd

Autor:

Sport

27.07.2019

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivšem ofanzivcu Crvene zvezde, danas napadaču Dinama iz Bukurešta Slavku Peroviću otkriveni su srčani problemi zbog kojih je hitno morao da dođe u Srbiju na dodatna ispitivanja.

RepublikaFoto: Starsport
Slavko Perović u dresu Zvezde

Perović je kako prenosi Mocartsport uredno prošao lekarske preglede u svom novom klubu, odigrao 29 minuta protiv Vitorula, a nakon meča je ustanovljeno da ipak nije u najboljem zdravstvenom stanju.

Rumunski mediji pišu da bi Dinamo i Perović mogli da prekinu saradnju ukoliko se obistine crne slutnje. Celu internacionalnu karijeru do sada je proveo u Turskoj otkako je u leto 2013. godine iz Rada prešao u redove Manise.

Igrao je dve godine za Alanju, jednu sezonu u Denizliju, vratio se u Manisu, da bi minulu sezonu proveo u Istanbulu. Najbolje partije je Perović pružao u Manisi gde je bio kapiten i najbolji igrač lige kada je postigao 19 golova u sezoni. Ukupno je u Turskoj odigrao 151 utakmicu i postigao 43 gola uz 13 asistencija.

Član Dinama je od prvog jula ove godine. Nedavno je i Eugen Nagoe imao zdravstvene probleme. Šef stručnog štaba Dinama doživeo je srčani udar tokom utakmice sa Krajovom, pošto su mu navijači Crvenih pasa pogrdno skandirali i tražili da podnese ostavku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading