"Zaslužio sam da nosim devetku, kao Kejn, Levandovski, Benzema..."

Autor:

Sport

26.07.2019

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Milana Kšištof Pjontek istakao je zadovoljstvo jer je dobio dres sa brojem devet, umesto dosadašnjeg sa brojem 19.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kšištof Pjontek

Napadač je postao član slavnog kluba u januaru ove godine, pošto je došao iz Đenove za 35 miliona evra i od tada je postigao 11 golova na 19 utakmica.

- Da se ne lažemo, broj devet je važan. Svi najbolji napadači na svetu ga  nose kao stvar prestiža: Levandovski, Suarez, Benzema, Kejn...Srećan sam jer je klub ovim gestom pokazao da veruje u mene i da ceni moje kvalitete. Kada sam stigao rekli su mi da ću dobiti taj broj kada svojim kvalitetom i zalaganjem zaslužim i sada je došao taj trenutak. Presrećan sam jer nije mala stvar nositi devetku u Milanu - rekao je Pjontek na početku razgovora, a potom odgovorio na pitanje sa kim bi igrao u napadu da može da bira.

- Kada bih mogao da izaberem to bi bio Kristijano Ronaldo ili Andrej Ševčenko. Kada sam stigao u Italiju, ko bi rekao da ću postići više golova od jednog Ronalda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading