Derbi na "Rajku", Partizan i Čuka odmaraju!

Autor: Tanjug, Republika

Sport

26.07.2019

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekompletno drugo kolo Superlige Srbije igra se predstojećeg vikenda kada će u centru pažnje biti duel fudbalera Crvene zvezde i niškog Radničkog na stadionu "Rajko Mitić".

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Meč dve najbolje plasirane ekipe prošle sezone dolazi za Zvezdu između mečeva protiv Helsinkija u kvalifikacijama za Ligu šampiona i posle pobede u sredu 2:0.

Crveno-beli žele da naprave pravu uvertiru pred revanš u Finskoj, a Radnički da popravi utisak nakon bolne eliminacije iz Evrope od estonske Flore.


Tradicija je na strani aktuelnog šampiona Srbije jer je protiv istog rivala slavio čak 10 puta u poslednjih 11 međusobnih susreta.

U istoj rundi odložene su utakmice Rad - Čukarički i Javor - Partizan na zahtev beogradskih crno-belih i belo-crnih zbog zgusnutog rasporeda i revanša protiv velškog Kohans Kija, odnosno norveškog Moldea.


Drugo kolo se otvara mečom debitanta TSC-a i lučanske Mladosti u Senti, a izdvaja se i gostovanje Vojvodine u Kruševcu ekipi Napretka.

Raspored 2. kola, Subota: TSC - Mladost (18 sati), Crvena zvezda - Radnički (20), Mačva - Inđija (20), Proleter - Voždovac (20), Radnik - Spartak (20). Nedelja: Napredak - Vojvodina (20).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading