Jovičić na operaciji – završio polusezonu!

Autor:

Sport

25.07.2019

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crne slutnje su se obistinile, fudbaleri i stručni štab Crvene zvezde moraće nastavak evropskih kvalifikacija da odigraju bez Branka Jovičića. Dodatni pregledi su pokazali da su snažnom zadnjem veznom fudbaleru napukli ligamenti, i da će morati da bude podvrgnut operaciji. A to znači da će odsustvovati sa terena između pet i šest meseci.

RepublikaFoto: Starsport
Branko Jovičić

Veliki udarac za tim Vladana Milojevića. Potencijalni reprezentativac Srbije odlično je ušao u sezonu i možda bio najkonstantniji igrač Crvene zvezde. Odigrao je gotovo savršen meč protiv Helsinkija, pre toga je postigao gol u sudaru sa Javorom.

Da stvar bude još teža, Jovičić se povredio u sudijskoj nadoknadi u, činilo se, bezazlenom duelu. Nije prvi put da rođenog Čačanina povrede usporavaju u karijeri. Po dolasku u Crvenu zvezdu, leta 2017. godine, posle nekoliko odličnih utakmica polomio je metatarzalnu kost... Tada je razlog bio neoprezan start Nikole Drinčića.

Sada je doživeo još težu povredu. Trener Vladan Milojević na poziciji zadnjeg veznog može da računa na Horhea Kanjasa, koji je debitovao u prvom meču protiv Suduve. Kasnije je doživeo povredu prednje lože, što znači da će teško uhvatiti ritam.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading