Partizan ruši Nomade, pa pauzira u Superligi

Autor:

Sport

24.07.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan danas putuje u Veliku Britaniju na sutrašnji megdan (19.45, Arena sport 1) Konahs ki nomadsu u prvom meču 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Želja četvorostrukog uzastopnog osvajača Kupa Srbije je da žilavim Velšanima od samog starta susreta stave do znanja da im neće dozvoliti da ga iznenade, kao što su to učinilu u dvomeču sa Kilmarnokom. Jedan od najiskusnijih fudbalera velikana iz Humske Zoran Tošić (32) pun je samopouzdanja pred put na Ostrvo.

RepublikaFoto: Miroslav Todorović
Zoran Tošić

- Očekivali smo odlazak u Škotsku protiv Kilmarnoka, ali idemo u Vels. Znamo kako treba igrati sa britanskim ekipama, spremni smo za sutrašnju utakmicu i uveren sam u pozitivan rezultat - istakao je popularni Bambi.

Iako je pred njima prepreka u vidu poluamaterskog tima, čelnici Partizana zatražili su od zajednica Superlige da im odloži prvenstveni meč protiv Javora, koji je trebalo da se igra u nedelju u Ivanjici. Molbe "parnog valjka" su uslišene, pa će se tako Beograđani u potpunosti posvetiti prvoj evropskoj prepreci ove sezone. Zajednica je, kako bi i Čukarički imao više vremena za pripremu duela sa norveškim Moldeom, odložila i nedeljni superligaški meč "brđana" sa Radom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading