UDARAC ISPOD POJASA: Biser Barse prelazi u PSŽ - Ništa nije naučio od Nejmara

Autor:

Sport

23.07.2019

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok ceo svet gleda šta će se desiti sa transferom Nejmara, i da li će Brazilac da se vrati u Kataloniju... Iza kulisa, "sveci" "pokazuju mračnu stranu", dovode najveću uzdanicu Barselone, biser o kom se priča iako ima svega šesnaest godina, momka kom se predviđa sjajna karijera.

RepublikaFoto: instagram.com/xavisimmons
Ćavi Simons

Što se tiče Brazilca koji se pokajao što je napustio "Kam Nou", spekuliše se da njegov otac a i sam igrač preferijaju transfer nazad kod Mesija i drugova, ali to je još uvek na dugačkom štapu. Veoma je verovatno da bi za odlazak Neja, Parižani zahtevali novo rušenje rekorda kada su transfer u pitanju. Za sada ga drži njihova desetka sa 222 miliona evra uloženih u njega pre dve sezone.

Međutim, PSŽ ne posmatra mirno nastalu situaciju, danas su u Parizu viđeni Mino Rajola i šesnaestogodišnji Ćavi Simons!

Mladi Holanđanin je budućnost Barselone, ali je danas prenešeno da se on već nalazi sa svojim agentom u prostorijama kluba sa "Parka prinčeva".

Ćavi Simons je prava zvezde mladih naraštaja, na svojim profilima poput Instagrama ili Tvitera broji i preko milion pratilaca.


Oprostio od svoje Barselone, videćemo da li je mladi Holanđanin doneo pravi potez, ali nema sumnje da je ovo nizak udarac čelnika Pariz Sen Žermena.

Ono što je zanimljivo, Holanđanin se oprostio od Nejmara rečima da je sanjao da igraju zajedno, a sada bi sudbina mogla ponovo da ih odvede na dve različite strane.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading