Zidan: Bejl odbio da igra protiv Bajerna!

Autor:

Sport

23.07.2019

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zinedin Zidan tvrdi da je Geret Bejl odbio da igra protiv Bajerna i da zbog toga nije bio u protokolu za meč.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zinedin Zidan

Gereta Bejla nije bilo u sastavu Reala u duelu sa Bajernom u okviru Međunarodnog kupa šampiona. Malo ko ga je u sastavu i očekivao ako se u obzir uzmu sve priče koje o Bejlovom budućem statusu stižu iz Reala. Ali, malo ko je očekivao i objašnjenje koje je usledilo - Bejl je odbio da igra.

Zinedin Zidan tvrdi da Bejl nije igrao zato što je sam odbio da igra, ali da će biti u timu protiv Arsenala u utorak.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Geret Bejl

- Možda moj španski nekada nije baš savršen, ali želim da budem savršeno jasan po ovom pitanju. Pre svega, nikada nisam pokazao nepoštovanje bilo kome, a posebno ne nekom igraču. Uvek sam govorio isto - igrači su najvažniji i uvek ću biti na njihovoj strani. Drugo, već sam rekao da klub pokušava da proda Bejla. Tačka. Treće, mislim da je veoma važno da svi znaju da Geret nije igrao protiv Bajerna zato što nije želeo da igra jer smo u tom momentu razgovarali o njegovom odlasku. Treniraće sa nama danas. To je danas, a sutra je novi dan. Možete da postavljate pitanja koliko god želite, za sada imam samo jedan odgovor. Geret Bejl je još uvek igrač Reala. Ono što je najvažnije, on je deo tima - poručio je Zidan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading