PRE RONALDINJA, FERGUSON "PROPUSTIO" I ZIDANA!

Autor:

Sport

09.09.2017

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lako je biti kapetan posle bitke. Ko radi taj i greši, uvek je bilo i uvek će biti. Da li smatrate da je greška propustiti fudbalere kakvi su bili Zinedin Zidan i Ronaldo de Asis Moreira Ronaldinjo?

RepublikaFoto: instagram.com/ zidane
Život ima svoje puteve: Zinedin Zidan

Ser Aleks Ferguson, živa legenda Mančesetr junajteda, i fudbala celokupno je imao mogućnost da 1996. godine dovede sadašnjeg trenera Real Madrida, međutim propustio je tu mogućnost kako ne bi uzrujao Erika Kantonu, pošto su dva Francuza igrali na istoj poziciji.

- Sad kada pogledam, bilo je mesta za obojicu jer je Zidan bio mlad, a Erik je sezonu kasnije završio karijeru - otkrio je bivši predsednik Mančestera, Martin Edvards.

U leto 2003. godine Ferguson je smatrao da je 30 miliona evra mnogo za Brazilca Ronaldinja, koji je želeo da napusti Pari Sen Žermen. Ostalo je istorija, Roni je zaigrao za Barselonu, i postao legenda kluba sa “Kamp Noua.

Ako idemo u detalje “šta bi bilo kada bi bilo”, pitanje je da li bi Lionel Mesi postao fenomenalan fudbaler, kakav jeste, da nije imao pored sebe kao mentora upravo Ronaldinja (što i sam Argentinac ističe i dan danas). Da je prešao na “Old Traford” Gaučo bi sarađivao sa Kristijanom Ronaldom.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading