Još jedan klub ušao u trku za Bejla!

Autor:

Sport

22.07.2019

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Geret Bejl će ovog leta sigurno napustiti ekipu Reala iz Madrida, ali je neizvesno gde će sjajni Velšanin nastaviti karijeru.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Geret Bejl

Mediji su Velšanina proteklih dana povezivali sa njegovim nekadašnjim klubom, Totenhemom, kao i Guanom iz Pekinga, u kome bi postao jedan od najplaćenijih fudbalera na svetu.

On bi u kineskom klubu zarađivao 1,1 milion dolara na sedmičnom nivou, što bi na godišnjem bilo 60 miliona.

Međutim, mediji u Italiji i Španiji danas donose nove informacije, koje kažu da je napadač otpočeo pregovore sa Interom.

Trener kluba iz Milana Antonio Konte želi da rekonstruiše tim, želi nova zvučna pojačanja, ali stvari ne idu nimalo lako.

Prva želja mu je bila da dovede Romelu Lukakua iz Mančester Junajteda, ali pregovori dva kluba su se jako otegli jer Italijani nemaju dovoljno novca za obeštećenje.

Bejl je u Real stigao 2013. godine iz Totenhema i od tada je postigao 102 gola i zabeležio 64 asitencije u svim takmičenjima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading