MRKELA O KOPENHAGENU: Kvalitetan protivnik, bogato iskustvo u Evropi, budžet duplo veći

Autor:

Sport

22.07.2019

13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde saznali su ime potencijalnog rivala u tećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

RepublikaFoto: Starsport
Mitar Mrkela

Ukoliko izađu kao pobednici iz dvomeča sa Helsinkijem, izabranici Vladana Milojevića odmeriće snage sa boljim iz susreta Kopenhagena i Nju Sejnta.

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela istakao je da u ovom trenutku ekipa razmišlja samo o susretu sa Helsinkijem.

- Sada nam je svima fokus na utakmicama drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, već za dva dana nas očekuje prvi susret sa Helsinkijem. Ne želimo da pričamo unapred, ali znamo da je Kopenhagen kvalitetan protivnik. Oni imaju bogato iskustvo igranja u Evropi, kao i duplo veći budžet od nas. Sada razmišljamo samo o Helsinkiju, a nadam se da ćemo biti u prilici da u direktnom duelu odmerimo snage sa Kopenhagenom -rekao je Mrkela.

Iako Zvezdin direktor to ne ističe, dobra stvar je što, ukoliko Crvena zvezda odmeri snage i pobedi Kopenhagen, u žrebu za četvrto kolo kvalifikacija za Ligu šampiona će biti nosilac.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading