Kinezi "otimaju" Degeneka od Zvezde?!

Autor:

Sport

21.07.2019

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kineski klub Đangsu bio je nadomak dogovora sa Crvenom zvezdom oko transfera Milana Pavkova, ali su se stvari u poslednjem momentu zakomplikovale. Međutim, isti klub sada želi da preotme crveno-belima Miloša Degeneka

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Miloš Degenek

Odlični štoper nalazi se na raskrsnici između povratka u Crvenu zvezdu i odlaska u Kinu. Đangsu, klub koji je prošle godine kupio Ričmonda Boaćija od crveno-belih mogao bi sada da im preotme veliko pojačanje, saznaje "Mozzartsport".

Kineski klub je pokazao spremnost da angažuje Miloša Degeneka na jednogodišnju pozajmicu i ispuni sve uslove Al Hilala. To je usporilo pregovore  između crveno-belih i velikana iz Rijada, ali na Marakani su i dalje optimisti. I veruju da će do kraja sledeće sedmice uspeti da finiširaju transfer reprezentativca Australije i sa njim dočekati treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. Naravno, ako pre toga eliminišu Helsinki.

Isti izvor navodi da su tokom subote crveno-beli razmenjivali mejlove sa Al Hilalom, kako bi utanačili detalj jednogodišnje pozajmice. Junak iz Salcburga je pristao da mu plata bude umanjena za četvrtinu, crveno-beli su spremni da mu daju 35.000 evra mesčeno. Ostatak bi trebalo da pokrije Al Hilal. Dobra stvar za crveno-bele je što novi trener kluba iz Rijada Razvan Lučesku ne računa na Degeneka, pa će Degenek vrlo brzo pronaći novu sredinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading