Kante napustio pripreme!

Autor:

Sport

21.07.2019

13:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vezista Čelsija Engolo Kante napustio je pripreme londonske ekipe u Japanu i vratio se u Englesku kako bi nastavio rehabilitaciju pred novu sezonu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ngolo Kante

Kante je doživeo povredu kolena na samom kraju prethodne sezone, u finalu Lige Evrope protiv Arsenala, ali je i dalje nije zalečio pa će se individualno oporavljati do početka sezone, a još se ne zna da li će biti spreman za 1. avgust kada „Plavci“ otvaraju sezonu u Premijeršipu na Old Trafordu protiv Mančester junajteda.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ngolo Kante

Vest o Kanteovom povratku u London dolazi jedan dan nakon poraza Čelsija od Kavasaki Frontalea u okviru priprema za narednu sezonu.

- I dalje oseća posledice te povrede. Nadam se da neće biti problema, svi znamo Engoloa, on je momak koji je uvek spreman i disciplinovan - rekao je novi menadžer Čelsija Frenk Lampard.

Dok čekaju povratak francuskog reprezentativca, „Plavci“ su dobili i dobre vesti – golman Kepa Arisabalaga i napadač Temi Ejbraham su se oporavili od bolesti i biće spremni za duel sa Barselonom na stadionu u Saitami u utorak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading