Godine su samo broj, potvrdio je to Ljupko Petrović! Novi posao u 72. godini!

Autor:

Sport

21.07.2019

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne posustaje Ljupko Petrović ni u 72. godini. Legendarni trener Crvene zvezde ponovo ide na klupu, jer će u nastavku prvenstva Bugarske predvoditi CSKA iz Sofije.

RepublikaFoto: Starsport
Ljupko Petrović u društvu Vladana Milojevića

Petrović je od prošle godine u taboru Armejaca, ali je imao ulogu savetnika i povremeno je znao da uskoči na mesto trenera, privremeno, dok se ne nađe rešenje. I u novi šampionat je ušao na konsultant šefu struke Dobromiru Mitovu, međutim, posle samo jednog osvojenog boda u prva dva kola, trener CSKA je dobio otkaz.

Gazda kluba Griša Gančev odlučio je da Ljupko Petrović od danas bude novi šef struke kluba iz Sofije.

- Armejci, Ljupko Petrović zvanično je postavljen na mesto prvog trenera CSKA. Do sada je iskusni stručnjak imao ulogu konsultanta u klubu, ali od danas će voditi utakmice, treninge i sve ostalo, kao glavni trener crvenih. I Dobromit Mitov će ostati u klubu, ali kao Petrovićev pomoćnik- stoji u saopštenju CSKA.

Novi trener Armejaca se takođe obratio medijima pismenim putem.

- Obavio sam ozbiljan razgovor sa igračima. Najvažnije u ovom trenutku je da počnemo da igramo kao tim. Onaj koji želi da igra za sebe, neće da trči i da se bori za ekipu, neće igrati. Težak je trenutak za sve, a iz njega možemo da izađemo samo uz dobre igre i pobede -  poručio je Petrović.

Ljupko je u Bugarskoj trenirao i Levski i Liteks.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading