Skraćene grupe za Ligu Evrope: Partizan može na miljenika "grobara", Čuki najteže Poljaci ili Grci!

Autor:

Sport

21.07.2019

07:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evropska kuća fudbala napravila je grupe pred žreb za treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, pa su Partizan i Čukarički saznali po pet mogućih rivala. Čini se da je Partizan dosta dobro prošao prilikom ovom skraćivanja, jer nije dobio nijednog rivala od kojeg bi morao da strepi. Naprotiv!

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Potencijalni rivali Partizanu su pobednici sledećih dvomečeva iz drugog kola: Fehervar – Vaduz, Haugesund – Šturm, Malatija – Olimpija, Čikura – Aberdin i Ventspils – Gzira.

Deluje da bi svakako najbolja varijanta za Parni valjak bila da dobije ovaj poslednji par, iako je Gzira u prvom kolu eliminisala Hajduk usred Splita. Najteže bi bilo, verovatno, da se za rivala dobije Fehervar, ne zbog neke igračke prednosti Mađara, već što trener Nikolić prilično dobro poznaje crno-bele i teško da bi mogli nečim da ga iznenade.

Po kvalitetu tima, najjača deluje Malatija, koja je prvenstvo Turske završila na petom mestu, ispred Fenerbahčea. Turci su u međuvremenu prodali Danijela Aleksića, koji im je bio jedan od najboljih igrača prošle sezone.

Što se tiče Čukaričkog, on bi profitirao u slučaju da eliminiše Molde, jer upravo na leđima Norvežana dočekuje žreb u grupi povlašćenih ekipa.

RepublikaFoto: FK Čukarički
Fudbaleri Čukaričkog

Mogući rivali belo-crnih su pobednici sledećih dvomečeva: Lehija Gdanjsk - Brondbi, Mlada Boleslav - Ordabasi, Aris - AEL Limasol, Lokomotiva Plovdiv - Spartak Trnava, kao i švajcarski Tun, koji se u trećem kolu priključuje kvalifikacijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading