Helsinki u 93. minutu ostao bez pobede, Zvezda mora da se čuva jednog fudbalera!

Autor:

Sport

20.07.2019

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Helsinkija odigrali su nerešeno 1:1 na gostovnaju ekpi Ilvesa u 17. kolu finskog šampionata. Klub iz glavnog grada Finske imao je pobedu u svojim rukama sve do 93. minuta.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Detalj koji je odlučio rezlultat utakmice

Ekipa Ilvesa trenutno je prvoplasirani tim na tabeli, ali je na ovom meču bila jako blizu da tu poziciju pokvari. Međutim, domaći su se spasili u poslednjem minutu iz penala.

Žestok udarac za Helsinki, koji bi mogao malo da poljulja redove šampiona Finske. A, imao je u rukama tri boda, koja bi ga izjednačila sa Ilvesom, timom koji je bio na prvom mestu tabele do ovog kola.

Pažnju crveno-belih na ovom meču zaslužio je napadač finskog šampiona Riku Riski, koji je postigao jedini gol na utakmici u 55. minutu. Međutim, „devetka“ Helsinkija je pre nekoliko dana u Toršavnu postigla dva pogotka za plavo-bele, posle posta od tri utakmice, tako da je uhvatio ritam koji bi morao da izazove oprez u taboru srpskog prvaka.

Međutim, odgovor je stigao tek u 93. minutu kada je sa bele tačke bio precizan Ala-Milimaki i domaćima doneo bod. 

Utakmica između Crvene zvezde i Helsinkija igra se ove srede od 20.45 u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading