Krunić: Nemamo vremena za tugu, tri boda su imperativ!

Autor: Tanjug, Republika

Sport

20.07.2019

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Simo Krunić izjavio je da njegov tim nema vremena da tuguje zbog eliminacije od Flore u kvalifikacijama za Ligu Evrope i da mora što pre da se oporavi i pobedom nad Proleterom započne nastup u Superligi Srbije.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Simo Krunić

- Posle naše eliminacije iz kvalifikacija za Ligu Evrope svaki protivnik koji nam dođe nakon tri dana je težak. Nemamo vremena da tugujemo za ispuštenom prilikom u dvomeču sa Florom, moramo da se oporavimo jer nam počinje Superliga i naša je obaveza da je otvorimo sa tri boda. Klub mora da nastavi sa rezultatima iz prošle sezone - rekao je Krunić na konferenciji za novinare u Nišu.

Kako je naglasio, sve osim plasmana u Evropu naredne sezone biće neuspeh za Radnički.


- O ekipi Proletera ne znamo mnogo, pošto je, kao i mi, promenila sastav u odnosu na prošlu sezonu. I oni se nalaze u procesu formiranja novog tima, ali to je svakako dobra ekipa. Temeljno SW pripremamo za ovaj meč i napravićemo nekoliko promena u startnoj postavi u odnosu na prethodni meč. Nije to zbog loše igre, već zbog toga što neki igrači još uvek nisu spremni da igraju u ritmu četvrtak-nedelja - rekao je Krunić.

Kaže i da veruje da će Radnički biti na nivou protiv tima iz Novog Sada.

Radnički je eliminisan od Flore u prvom kolu kvalifikacija za LE

- Optimista i verujem da ćemo u nedelju odigrati kvalitetno, osvojiti tri boda i otvoriti Superligu na najbolji mogući način - naveo je on i pozvao publiku da dođe na Čair u velikom broju.


Krunić uskoro očekuje na terenu i prošle sezone najboljeg strelca Superlige Nermina Haskića.

- Nakon neugodne povrede počeo da trenira pre nekoliko dana, a kada će se početi da igra zavisiće od njegove fizičke spreme. Čim bude na optimalnom nivou on će zauzeti svoje mesto u postavi, a ja se nadam da će se to desiti što pre - istakao je Krunić.

Utakmica između Radničkog i Proletera igra se sutra od 20 sati u Nišu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading