Milošević iskren: Ovo nije tim koji sam želeo!

Autor:

Sport

20.07.2019

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević, pred početak sezone u Superligi i prvi meč protiv Inđije, rekao je da će njegov tim imati težak zadatak protiv novajlije u najjačem rangu srpskog fudbala.

RepublikaFoto: Starsport
Savo Milošević

Šef stručnog štaba crno-belih rekao je da tim koji ima nije onakav kakav je on želeo da bude, ali da neće "kukati" zbog toga.

- Nisam želeo ovakav tim, ali ako krenemo da pričamo o tim stvarima ispašće da kukam, a to nikad ne radim - rekao je kratko Milošević, a zatim se okrenuo meču sa Inđijom:

- Mislim da smo spremni za sutrašnju utakmicu. Kao i svaki početak očekujemo da će biti teško. Sa druge strane svi znamo koliko znači dobar početak u ligi za sve ono što će se dešavati. Ovaj mesec će biti naporan za nas, jer ćemo konstantno da igramo četvrtak - nedalja. Ali je još važnije da od početka uđemo jako, čvrsto sa dobrim rezultatima koji su nam neophodni zbog samopouzdanja. Sutrašnja utakmica je jako bitna za nas - kaže trener.


Šef stručnog štaba crno-belih istakao je da dobro poznaje sutrašnjeg rivala i da će njegov tim morati da da maksimum.
RepublikaFoto: www.partizan.rs
Jedno od pojačanja Partizana... Umar Sadik

- Ekipu Inđije poznajem vise nego druge u Superligi. Poslednjih nekoliko godina sam ih gledao u Prvoj ligi. Poznajem tim i trenera. Zasluženo su ušli u Superligu, imaju kvaliteta. Njihov trener je jedan od retkih koji želi posed i nadigravanje, što je za svaku pohvalu. Očekujem dosta dobru utakmicu. Moraćemo da damo svoj maksimum. Igraju drugačije od ostalih ekipa u Superligi sa kojima smo se susretali - rekao je Milošević, koji je dodao da je ekipa spremna oko 90 odsto. Napravali smo da i utakmica protiv Inđije bude završni deo pročesa priprema. Dobro je što ćemo na početku imati veliki broj utakmica što će nas pomoći da uđemo u takmičarski ritam - dodaje trener Partizana.

Milošević je istakao da tim koji će sutra da izađe na teren protiv inđije nije igrao ni na jednoj pripremnoj utakmici, a govorio je i o tome kakvi su ciljevi Partizana u novoj sezoni.

- Jedino što mogu da obećam da ćemo dati svoj maksimum. Mislim da smo dali neke smernice i ekipa je pokazala šta želi. Probaćemo da približimo mentalitet, taktičku dispciplinu i voljini momenat onome kako se igra u Evropi. Cilj su trofeji, naravno - zaključio je Milošević.

Meč između Inđije i Partizana igra se sutra od 18.00 na Gradskom stadionu u Inđiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading