"Grizman me nije uvredio"

Autor:

Sport

20.07.2019

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Atletiko Madrida Dijego Simeone tvrdi da nije razočaran odlaskom Antoana Grizmana u Barselonu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Antoan Grizman

Franuski napadač je posle pet sezona provedenih u Madridu napustio "Jorgandžije" i za 120 miliona evra preselio se na Kamp Nou. Rastanak nije bio ni malo prijatan, a klub sa Vanda Metropolitana potražuje još novca...

- Mnogo sam razgovarao sa Antoanom. Grizman je napravio važan korak u karijeri preselivši se u klub kao što je Barselona. Cenim njegovu odluku. Obično su ljudi uvređeni kada se tako nešto dogodi u njegovom klubu, ali ja nisam. Za pet godina koliko je bio sa nama, bio je sjajan, radio je na nivou najboljih i odrastao je kao igrač," izjavio je Simeone i nastavio:

- Kada je Grizman došao kod nas, igrao je na krilnoj poziciji. Rekao sam mu da mora da igra bliže golu. On me je razumeo i to mu je pomoglo da napreduje. Kao trenera, to me čini srećnim - nastavio je Simeone. 

Argentinac je naglasio da "izuzetno voli Grizmana."

- Imam fantastičan odnos sa njegovom porodicom. Grizman ide u sjajan tim. Ako zadrži ritam, koji ga je učinio jednim od najboljih na svetu, imaće sjajnu sezonu - dodao je Simone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading