De Liht otkrio otkud Juve: Jedan čovek presudio...Nije Ronaldo

Autor:

Sport

19.07.2019

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši kapiten Ajaksa je imao prvu konferenciju za novinare kao član Juventusa, naravno da su bila nezaobilazna pitanja zašto je baš odabrao "Staru damu". Za mladog štopera su se interesovali takođe veliki klubovi poput PSŽ-a, Mančester junajteda i Barselone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Matijas de Liht

- Kada sam imao sedam godina imao sam dres Juventusa, u tom periodu odrastanja već imate svog idola, moj je bio Kanavaro. Igrao sam Ligu šampiona u Torinu i bio sam iznenađen podrškom koji su tada imali, odlična atmosfera.

- Ronaldo? Već sam znao gde ću nastaviti svoju karijeru, naš susret u Ligi Nacija nije bio presudan. Pričao sam ubrzo sa Sarijem, kako bi se upoznali bolje. On je jedan od razloga što sam izabrao da dođem u Juventus, njegov način postavke fudbala i priprema defanzivne linije je ostavila utiska na mene - izjavio je De Liht na svom predstavljanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading