Partizan oslabljen pred Mladost: SUMA I JANKOVIĆ "U AUTU"!

Sport

08.09.2017

18:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povreda Sejdube Sume komplikovanija nego što se učinilo u prvi mah, pa će omaleni plejmejker iz Gvineje Bisao odsustvovati četiri meča sa terena. Van stroja pored Kosovića i drugi reprezentativac Crne Gore, Marko Janković.

RepublikaFoto: Tanjug
Suma neće biti u konkurenciji za sastav crno-belih naredne dve nedelje

Omaleni vezista „doneo“ je u Beograd rupturu prednje lože, zarađenu na meču Gvineja - Libija, u okviru afričkih kvalifikacija za Mundijal u Rusiji.

Trenutno se nalazi pod tretmanom Partizanovog lekarskog tima, predvođenog dr Ilijom Rosićem i kako sad stvari stoje sleduje mu pauza između dve i tri sedmice. Tačna procena odustva znaće se posle kontrole koja je zakazana za utorak.

Pojačanje od 1,6 miliona evra će propustiti prvenstvene mečeve protiv Mladosti, niškog Radničkog i Napretka, ali i prvo kolo Lige Evrope na gostovanju Jang Bojsima u Švajcarskoj.

Marko Janković jeste zdrav, ali oseća posledice ogromnih napora u dresu reprezenatcije Crne Gore - gde je bio jedan od ključnih pojedinaca u vezanim trijumfima nad Kazahstanom i Rumunijom - te će usled umora preskočiti okršaj sa Mladosti. Razume se, kako bi spreman dočekao gostovanje u Bernu, narednog četvrtka.

Meč će propustiti i Milan Radin zbog parnih kartona, kao i Nebojša Kosović kome je dijagnostikovana teža povreda prednjih ukrštenih ligamenata kolena, pa će njegov period oporavka trajati punih šest meseci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading