Boaći: Marin je Inijesta, a ja sam Eto!

Autor:

Sport

18.07.2019

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Crvene zvezde Ričmond Boaći nada se uspešnoj sezoni u Superligi Srbije, a pomoć u tome očekuje od Marka Marina.

RepublikaFoto: Starsport
Ričmond Boaći

Snažni napadač je golom protiv Suduve (2:1) u utorak napravio sjajnu uvertiru pred start domaćeg takmičenja predstojećeg vikenda. U duelu sa Litvancima na terenu je posebno dobro sarađivao sa Marinom.

- Kada imam Marina iza sebe to je kao kada Eto i Inijesta igraju zajedno. Sa njim na terenu mnogo mi je lakše da postižem golove. Kada dodamo da su tu i Ben i Ivanić, stvari su još lakše. Svi međusobno znamo kako se krećemo na terenu i gde je kome najbolje da dodamo loptu. Zato sam uveren da ćemo ove sezone biti još efikasniji nego prošle sezone - rekao je 26-godišnji Boaći.

Branilac titule u subotu od 20 časova dočekuje povratnika u elitu ivanjički Javor, a Boaći veruje da će ostvariti dobar golgeterski učinak.

- Imamo tako dobru ekipu, svaki igrač može da uputi odličan pas i pomogne u postizanju gola. Kada god dobijem loptu kažem sebi pokušaj, daj sve od sebe i rezultat će doći. Tako je bilo protiv Suduve, a verujem da će tako biti i već na prvoj utakmici u domaćem prvenstvu.

Fudbaler iz Gane nada se da će crveno-beli imati veliku podršku navijača.

- Navijači nam mnogo znače, svi dobri rezultati su i njihova zasluga. Fantastična atmosfera dočekala nas je na prvoj utakmici na Marakani u Evropi, a uveren sam da će tako biti i na startu domaćeg prvenstva. Nedostajale su nam takmičarske utakmice i najbolja podrška sa tribina. Sada krećemo u novu sezonu i pozivam sve kojima je crveno-bela boja u srcu da dođu u subotu i podrže nas - zaključio je Boaći.

Nova sezona SLS počinje utakmicom Spartaka i Rada u subotu od 18 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading