Partizan doveo napadača!

Autor:

Sport

18.07.2019

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi napadač Mačve – Petar Gigić (22) sedmi je fudbaler koga je Partizan angažovao u letnjem prelaznom roku! Načelni dogovor dva kluba je postignut još pre nekoliko dana, a Gigić je stavio paraf na četvorogodišnji ugovor.

RepublikaFoto: ST/Nebojša Mandić
Novo pojačanje u Partizanu!

Radi se o momku koji je ponikao u omladinskim selekcijama Radničkog iz Niša i OFK Beograda, u kome je 2015. godine potpisao i prvi profesionalni ugovor i proveo ukupno dve sezone na Karaburmi kada je usledio poziv iz Šapca od strane prvog čoveka kluba Ivice Kralja.

Posle sezone privikavanja, u kojoj je priliku glavnom dobijao sa klupe, Gigić je u proteklom takmičenju u Superligi dobio daleko značajniju rolu u Mačvi, za koju je na 27 utakmica postigao sedam golova.

To je bila inicijalna kapisla za mnoge klubove u Srbiji da kontaktiraju Mačvu i pokušaju da angažuju Gigića, međutim, cena baš i nije bila pristupačna svima.

Gigić je visok 184 centimetra, najbolje se snalazi kao najistureniji napadač, mada mu nije strana ni uloga pakera u završnoj trećini terena. Bolje se služi desnom nogom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading