Modrićev prijatelj odao gde bi Hrvat mogao da pređe

Autor:

Sport

17.07.2019

14:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luki Modriću se ne ide iz Reala... Zinedin Zidan ne bi da ga proda, ali veliku ulogu u donošenju konačne odluke imaće klub. Ne bi to bio prvi put da neki fudbaler napusti klub mimo svoje volje...

Luka Modrić

O transferu Hrvata već dugo se priča, mada je vezista i dalje u Realu. U igri je bio Inter, a sada se pominje i gradski rival Milan.

Ta vest posebno dobija na značaju posle "tvitova" Visentea Azpitartea, čoveka koji je napisao Modrićevu biografiju.

Prijatelj hrvatskog fudbalera objavio je sliku na kojoj je sjajni vezista u pocepanom Realovom dresu, ispod kog se vide Milanove boje, a uz to je i napisao: - Biće ovo zanimljivo leto.

Zatim i: 

- Neće to biti laka operacija, ali posle odlaska Sebalosa (još ne zvaničnog, ali pominje se da bi mogao u Arsenal), Realu će biti potrebna dvojica centralnih vezista - Pogba, Eriksen ili Van de Bek. Milan trenutno nije u dobroj finansijskoj situaciji, ali bi transfer mogao da bude realizovan kao pozajmica uz mogućnost otkupa na kraju sezone.

 

Jasno je da "ima dima" u ovoj priči...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading