Tuhel otkrio:Transfer zapeo na relaciji klub - Nejmar

Autor:

Sport

17.07.2019

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji fudbaler Pari Sen Žermena, Nejmar, izrazio je želju da napusti klub još pre mesec dana, izjavio je trener Tomas Tuhel.

Nejmar

Tuhel je otkrio da je Nejmar takvu odluku doneo pre Kopa Amerike, takmičenju koje je propustio zbog povrede i da postoje određene nesuglasice sa čelnicima "svetaca".

- Znam za njegovu želju još pre Kopa Amerike. Sve je čisto između njega i mene, ali nešto se dešava na realiciji klub - igrač. Razočaran sam što je kasnio na pripreme, ali sada je sa ekipom i ne znam šta će se desiti - rekao je Tuhel, a prenosi Marka.

Brazilski napadač se najviše dovodio u vezu sa Barselonom, slao je i "pozitivne signale" da se transfer realizuje, ali Parižani traže ogroman novac, a ne razmenu igrača kao što je Barselona nudila Filipea Kutinja i Usmana Dembelea.


U jednom trenutku je i Real Madrid bio zainteresovan, ali su "kraljevi" već potrošili preko 300 miliona evra u prelaznom roku.

Očekuje se da Nejmar u ponedeljak otputuje sa ekipom iz Pariza na turneju po Kini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading