SERGEJ ĆE ZAUVEK OSTATI U LACIJU: LOTITO GA NE DA ISPOD 100 MILIONA EVRA

Autor:

Sport

17.07.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ili dajte 100 miliona evra i Sergej je vaš ili zaboravite na kupovinu! Ovu poruku poslao je predsednik Lacija Klaudio Lotito svim zainteresovanim klubovima za Milinković-Savića (24) nakon što je odbio 80 miliona evra od Mančester junajteda. Ako ne popusti, ili neko dobro ne odreši kesu, zaključak se sam nameće - Srbin neće nigde i ostaje u Laciju do isteka ugovora 2023. godine, a možda i zauvek.

Sergej Milinkovi Savić

TEŠKI PREGOVORI

"Crveni đavoli" su najviše zagrizli za reprezentativca Srbije koji je u Rimu od 2015, jer imaju ideju da on bude zamena za Pola Pogbu, pod uslovom da Francuz ode u Real jer za sada odbija preseljenje u Madrid, gde bi ga trenirao sunarodnik Zinedin Zidan. Izvršni predsednik kluba sa Old Traforda Ed Vudvord bio je na sastanku sa sportskim direktorom Lacija Iglijem Tareom, ali se onda u pregovore umešao Lotito i stavio Englezima do znanja da ispod šestocifrenog iznosa izraženog u evropskim novčanicama neće pristati.

- Vudvord je obavestio Tarea da hoće da kupi Milinković-Savića za 80 miliona evra, ali je tvrdoglavi predsednik Rimljana tražio okruglo 100 miliona. On je ovog leta već odbio PSŽ, pa je Mančester izgleda spreman da poveća ponudu za Srbina - prenosi Skaj Italija.

TVRDOGLAV Klaudio Lotito

BEZ ODGOVORA

Dok se čelnici kluba pogađaju sa zainteresovanim kupcima, Sergej se pridružio ekipi i započeo pripreme za novu sezonu. On vredno radi sa ostatkom tima, kao da se ništa ne dešava, a po svemu sudeći, ni sam ne zna svoju sudbinu. Tako su navijači koji su došli na trening ostali uskraćeni za odgovor, makar i indirektan, kada su zamolili Milinković-Savića da ostane u klubu. Jedino što su dobili je zagonetni muk jer izgledno odluka neće zavisiti od njega, već isključivo od predsednika Lotita.

Ostaje da se vidi da li će se prvom čoveku Rimljana isplatiti tvrdoglavost ili će na kraju izgubiti u svom riziku. Ohrabrujuće mu je to što Sergeja navodno još traže Juventus, Milan i Inter. Međutim, glavobolju zadaje evidentan pad forme jer je Milinković-Savić prošle sezone upisao samo sedam golova i tri asistencije, naspram 14 pogodaka i sedam dodavanja godinu dana ranije.

RepublikaFoto: Starsport
Nikola Milenković

Junajted odbijen i za Blekija

Sergej nije jedini Srbin kog Mančester junajted pokušava da kupi u Italiji. U potrazi za dugoročnim rešenjem na mestu štopera, poučeni dobrim iskustvom sa Nemanjom Vidićem, "crveni đavoli" su bacili oko na Nikolu Milenkovića (21), ali ni Fjorentina nije želela da pregovara oko cene. Junajted je navodno ponudio 40 miliona evra, dok su "ljubičasti" zahtevali najmanje deset miliona više.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading