Liverpul vraća Kutinja?!

Autor:

Sport

16.07.2019

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filipe Kutinjo mogao bi ovog leta da se vrati u redove Liverpula.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kutinjo

Brazilski fudbaler je pred dve godine želeo da napusti "Enfild", a tada mu Liverpul nije dozvolio transfer. Filipe Kutinjo se strpeo do januara 2018. kada je konačno postao fudbaler Barselone.

Nema sumnje da se pokajao, jer mu u Barsi baš i ne ide, još je morao da gleda kako njegov bivši klub igra dva finala Lige šampiona od kojih jedno i osvaja.

(VIDEO) OVO NIJE OČEKIVAO! Grizman se na prvom treningu Barse BAŠ OBRUKAO, završio na leđima!

KONAČNO KRAJ! Advokat doneo 120 miliona, Grizman potpisao za Barsu, od klauzule se vrti u glavi!

Sada postoje priče da bi Kutinjo mogao da se vrati u Liverpul jer u Barseloni za njega izgleda nema sreće, posebno posle dolaska Antoana Grizmana iz Atletika.

- S obzirom na to kakav tim imaju i kako su ga nadgradili, prelazak Kutinja bi zavisio od toga šta oni odluče. Da li osećaju da za njega ima prostora u sastavu. Mislim da je ovaj posao teško ostvariv, mada su veliki transferi uglavnom veoma, veoma teški. Ako bi hteo da se vrati u Premijer ligu to bi morao da bude Liverpul mada mislim da je to komplikovano u ovom trenutku i zavisi od njih - rekao je za Toksport Kutinjov predstavnik Kia Jurabčijan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading