(VIDEO) Primetio je Mesija kad je bio dečak: OVAJ MALI ĆE "KIDATI"!

Sport

08.09.2017

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski fudbaler Esteban Granero prisetio se u razgovoru za španske novine "El Pais" svog prvog susreta sa Lionelom Mesijem i kako je, tada mladi Argentinac, pokazivao sav raskoš svog fudbalskog talenta. Mesi je već sa 13 godina stigao iz matičnog Njels Old Bojsa u Barselonu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Već kao dečak pokazivao da će postati jedan od najboljih svetski igrača

Granero u živom sećanju i dalje čuva prvi susret protiv Mesija, kada je nastupao za mlađe kategorije Real Madrida.

- Obojica smo rođeni 1987. godine. Upoznao sam Messija kada je imao 15 godina. Igrali smo turnir u Viljarealu i odseli smo u istom hotelu. Bio sam u dobrom odnosu s igračima koje znam iz reprezentacije: Pikeom, Valienteom, Fabregasom... U hotelu sam naleteo na Pikea. U to vreme stalno smo pobeđivali Barselonu, a Pike mi je kazao: "Ova godina je naša".

- Odgovorio sam da nema j***** šanse. On mi je objasnio da Barselona ima novog fantastičnog igrača koji će nas razbiti. Pokazao je prstom prema bazenu. Video sam nekog sitnog dječaka. Bio je tako malen. Sedeo je sam, noge su mu bile u vodi. Bio sam uveren da me Pike zafrkava. Tada sam prvi put video Messija - seća se Granero.

- Kao što je Pike i najavio, Mesi nas je u utakmici razbio. Odigrao je spektakularno, bio je jak kao stena. Način na koji je držao loptu bio je neverovatan, kao da mu je zalepljena za nogu. Bilo mu je nemoguće oteti loptu. Bilo me strah pomisliti u šta će se to dete pretvoriti. 15 godina kasnije, gledam ga na terenu i razmišljam: Jebote, on je još tu - priča Granero o najboljem igrači u istoriji Barselone. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading