Zlatan najavio povratak u Ajaks!

Autor:

Sport

15.07.2019

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zlatan Ibrahimović je fudbalsko ime počeo da gradi u Ajaksu za kojeg je igrao od 2001. do 2004. godine. U poznim igračkim godinama Šveđanin u šali nagoveštava da bi mogao da se vrati u Amsterdam ali ne kao igrač.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zlatan Ibrahimović

Ibra je svojim potezima i golovima u Ajaksu počeo već da zadivljuje fudbalski svet, a iako je za taj klub igrao pre dobrih 15 godina i dalje poručuje da prati rezultate "kopljanika" i da navija za njih. Kaže da bi možda voleo da se vrati u Amsterdam.

 - Obično se ne vraćam u klubove u kojima sam već igrao, ali možda kada završim karijeru postanem trener Ajaksa. Bolje bih radio taj posao od onih koji su sada tamo -  kazao je uz osmeh Zlatan Ibrahimović za holandski Telegraf. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zlatan Ibrahimović u dresu Ajaksa

- Ajaks je i dalje moj tim u Holandiji i ponosan sam što sam deo njihove istorije, posebno nakon nastupa u Evropi. Napravili su nešto što niko nije očekivao i divno je gledati kako prave fudbalere - dodao je igrač Los Anđeles Galaksija. 

Ibrahimović je iz Ajaksa prešao u Juventus, a zatim je imao epizode u Interu, Barseloni, Milanu, Pari sen Žermenu i Mančester junajtedu.   

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading