NISAM ODBIO GVARDIOLU, NEGO SITI: Najskuplji tinejdžer u istoriji fudbala razbesneo šeika!

Autor:

Sport

08.09.2017

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novo pojačanje Pari Sen Žermena Kilijan Mbape objasnio je zašto je odbio da karijeru nastavi u Mančester sitiju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mbape je plaćen 180 miliona evra

Mbape (18) je nedavno stigao u PSŽ na pozajmicu iz Monaka za 180 miliona evra. On je drugo najskuplje pojačanje u istoriji fudbala, pošto je PSŽ Barseloni za Nejmara platio 222 miliona evra.

Mladi Francuz je bio zvezda prelaznog roka, a odbio je da pređe u Siti.

- U razgovorima i sastancima sa menadžerom Sitija Pepom Gvardiolom, shvatio sam da on živi za fudbal. Strast sa kojom je sa mnom govorio o fudbalu, terala me je da se istog trenutka skinem i zaigram. Pričao mi je o taktici, objašnjavao mi je koju bi ja imao ulogu na terenu. Govorili smo više o tome nego o mojim kvalitetima, jer ja sebe znam bolje nego iko. Gvardiola ne može da mi otkrije ono što ja već znam - rekao je Mbape i nastavio:

- Nisam odbio Gvardiolu, nego Mančester siti.

Engleski mediji navode da je Mbape ovom izjavom naljutio vlasnika Sitija šeika Mansura bin Zajeda Al Nahijana. Mbape je dok je igrao za Monako praktično sam izbacio Siti iz osmine finala LŠ, pošto je postigao dva gola za svoj tim.


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading