Seltik popušta, Arsenal poslao novu ponudu za mladog levog beka!

Autor:

Sport

14.07.2019

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Arsenal ovog leta želi da pojača levi defanzivni bok i neće odustati dok se taj cilj ne ispuni. Od ranije je poznato da je meta Tobdžija Seltikov bek Kijeran Tirni, a navodno na adresu kluba iz Glazgova stigla je nova, pojačana ponuda za rođenog Škota.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kijeran Tirni

Radi se o sumi od 28.000.000 evra, a Skaj Sport tvrdi da Seltik sve više popušta i da je ovo ponuda koju će teško odbiti za ponajboljeg igrača odbrane.

Seltik je pre čak tri sedmice odbio prvu i dosad jedinu zvaničnu ponudu Arsenala na 17.000.000 evra, a od tada u trku za Tirnijev potpis uključio se i Napoli. Međutim, škotski reprezentativac stavio je do znanja Seltikovoj upravi da želi samo u London i da pronađu mehanizam kako bi se transfer realizovao.

Tirni ima aktivan ugovor sa Keltima do juna 2023. godine, a prošle sezone skupio je 21 nastup. Podsetimo, trener Seltika Nil Lenon je pre samo nedelju dana rekao da je Tirni igrač koji tek treba da sazri.

 - On je povređen i oporavlja se. Imao je dvostruku herniju i još ima problem s tim - dodao je Lenon.

Pored Tirnija Arsenal je jako blizu da obezbedi i potpis supertalentovanog štopera Sent Etjena Vilijama Salibe za 30.000.000 evra, s tim da se u poslednjem trenutku uključio i Totenhem, koji je već obavio pregovore s klubom iz Lige 1. To znači da bi Saliba na kraju ipak mogao u komšijski deo Londona...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading