Grizman tuži Atletiko: Razočaran ponašanjem uprave Madriđana

Autor:

Sport

13.07.2019

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi fudbaler Barselone Antoan Grizman je navodno razočaran onime što su mu priredili čelnici Atletika i zbog toga sprema tužbu, poručuje advokat francuskog fudbalera Sevan Karian.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Antoan Grizman

Posle pet godina u Atletiku Antoan Grizman je konačno promenio klub i naredne sezone će biti u Barseloni. Transfer koji je vredan 120 miliona evra je realizovan ipak uz neke neprijatnosti koje su se desile Francuzu, a o kojima je pričao njegov advokat. 

 

- Antoan je veoma razočaran ponašanjem uprave Atletika. Oni su se ponašali loše i govoili su javno stvari koje mu nisu pričali kada su razgovarali privatno - rekao je advokat Sevan Karian koji poručuje da će Grizman tužiti svoj bivši klub. 

- U ovom trenutku njemu je najvažnije njegovo sledeće poglavlje u karijeri. Želi da proslavi ovog vikenda i da nađe novi dom - rekao je Grizmanov advokat. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading