Olmov agent potvrdio: Biramo između ova tri kluba za Dinamov rekordan transfer!

Autor:

Sport

13.07.2019

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pitanje je dana kada će zagrebački Dinamo finiširati najveći izlazni transfer u istoriji kluba. Ofanzivni vezista Dani Olmo odlazi u jedan od tri evropska velikana, čija imena je između redova oktrio njegov agent Huanma Lopez.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dani Olmo

U razgovoru za El Mundo Deportivo agent mladog Katalonca prvo je rekao da nijedan od klubova koji su ostali u trci za Olma nije iz La Lige, te da će svi kandidati u narednoj sezoni igrati Ligu šampiona.

Kasnije je otkrio da su u igri ostali Liverpul, Bajern i Totenhem. Iz trke sz otpali Milan i Mančester Junajted, pre svega zbog činjenice da neće biti učesnici elitnog klupskog takmičenja.

El Mundo navodi da će Dinamo na ime obeštećenja inkasirati 40 miliona evra. Ali da je Olmo napravio veliki zaokret, pošto se pre mesec dana činilo da će se vratiti u Primeru. Jer su se za njegove usluge interesovali Atletiko, Valensija i Barselona.

Sjajni Dinamov kreativac predvodio je ovog leta selekciju Španije do titule najbolje selekcije na Prvenstvu Evrope do 21 godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading