PSŽ našao zamenu za Nejmara

Autor:

Sport

12.07.2019

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pari Sen Žermen ima priliku da uzme igrače u trampi za Nejmara koji bi zatvorili osetljive pozicije u timu, desnog beka i veznog fudbalera, a ako stigne Kutinjo, potreban im je još jedan ofanzivni igrač na boku, baš na poziciji na kojoj je igrao Nejmar.

Nejmar

Prema engleskim medijima, to bi mogao da bude Leroj Sane, koji i dalje nije u dobrim odnosima sa Gvardiolom i želi da napusti klub.

Nemac očekuje da bi naredne sezone čak mogao da bude u senci i Mareza koji je vrlo dobro koristio svoje šanse i za koga je Pep rekao da ga srce boli što ne može da mu pruži šansu da igra standardno, zbog paklene konkurencije.

Bajern je želeo Sanea, Siti tražio 100 miliona evra, na šta su im iz Nemačke odgovorili da nisu normalni i da oni neće platiti igrača više od 80 miliona koliko ih je koštala klauzula Lukasa Ernandeza.

PSŽ neće imati problem da uloži novac u Sanea, a Siti bi dobio nova sredstva, žele Kansela i Bonućija iz Juventusa kako bi rešili sva pitanja u odbrani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading