(VIDEO) Real doveo pojačanje od 50 miliona, prošao lekarske preglede, pa mu pozlilo!

Autor:

Sport

10.07.2019

15:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najnovijem pojačanju Real Madrida Ederu Militau je pozlilo na konferenciji i morao je da napusti istu. Prošao je lekarske preglede, potpisao ugovor sa Realom, predstavljen u velikom svetlu, ali nije mogao se izbori sa uzbuđenjem i pritiskom.

RepublikaFoto: twitter.com/El Golazo de Gol
Eder Militao

U jednom trenutklu samo se požalio na vrućinu, uzeo dva ili tri gutljaja vode, da bi ga osoblje ''kraljevskog kluba'' ispratilo napolje da udahne svežeg vazduha.

Real ga je kupio od Porta za 50 miliona i očekuje se da novopečeni reprezentatibvac Brazila odmah dobije šansu. Da li kao štoper ili desni bek - svejedno je! Mada je trenutno bliži poziciji kraj aut linije, jer su Ramos i Varan u centralnom redu.

- Ovo je poseban dan za mene, za moju porodic, za sve nas. Ovo je najveći klub na svetu. Mogu samo da zahvalim Bogu što sam stigao ovde, ali neću se ovim zadovoljiti. Želim da osvojim Ligu šampiona sa Realom. Madrid je ogroman klub i u njemu uvek postoji pritisak, ali nadam se da ću imati dobru sezonu ovde - rekao je Militao pre nego što mu je pozlilo.

Pogledajte i video sa konferencije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading